Árak

Tekintse meg zöldhulladék elszállítás, fakivágás és ágaprítás árainkat!

A zöldhulladék elszállításnak Budapesten nincsen kiszállási díja és a második alkalomtól, már kedvezményes zöldhulladék elszállítás árak vehetők igénybe!

A feltüntetett árak tartalmazzák a rakodás költségét, amennyiben a zöldhulladék autóval megközelíthető helyen található.

Zöldhulladék távolabbról történő kihordása bruttó 2000.- ft/óra/fő

  • Zöldhulladék elszállítás ára bruttó 3600.- ft/m3
  • Össze komposztálódott ázott tömörödött falevél, frissen vágott fű, zöldhulladék elszállítás ára bruttó 7200.- ft/m3
  • Géppel összetúrt zöldhulladékot nem szállítunk, valamint nagy méretű gyökereket sem. 30- 40 cm átmérőjű földmentes gyökereket elszállítjuk, ha kézi erővel mozgathatók.
  • Szállítási címenként a minimum fizetendő mennyiség: 3 m3 bruttó 10.800.- ft.
  • Szállítási címen lemondott rendelés esetén, valamint a rosszul meghatározott mennyiség miatt lemondott rendelés esetén Bruttó 5000 ft kiállási költséget számlázzunk ki.
zöldhulladék elszállítás

EXPRESSZ ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS

Alapáron bruttó 3600.-Ft/m3 minimum fizetendő mennyiség 3 m3, azaz bruttó 10800.-ft. Nálunk nincs felár az aznapi szállításokra sem. Amennyiben van szabad kapacitásunk még aznap elvégezzük a szállítást bruttó 3600.-Ft/m3 fix áron.

zöldhulladék elszállítás
  • Szállítási címenként a minimum fizetendő mennyiség: 3 m3 bruttó 10.800.- ft.
  • Kiszállási díj: 120 ft/km (telephelytől a célállomásig megtett távolság) amennyiben kimondottan csak erre a címre kell kiállni!
  • Legtöbb esetben Budapestről megy az autó, ezért csak Budapest közigazgatási határától számoljuk oda-vissza a megtett kilométert.
  • Öt kilométerig nem számítunk fel plusz költséget.

Sóskút, Tárnok, Pusztazámor, Érd, Diósd, Herceghalom, Százhalombatta, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Budaörs, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Tök, Zsámbék, Perbál, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Budakalász, Üröm, Pomáz, Szentendre nem számolunk fel kiszállási díjat.

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént.

Cégek és intézmények bírságra számíthatnak, ha engedély nélküli vállalkozással szállíttatnak zöldhulladékot. Időben mérlegeljenek, hogy ne így járjon.

E-MAIL CÍM

korfantigabor@gmail.com

TELEFONSZÁM

+36 (70) 249 2249

MUNKAIDŐ

0-24

E-MAIL CÍM

korfantigabor@gmail.com

TELEFONSZÁM

+36 (70) 249 2249

MUNKAIDŐ

0-24