Zöldhulladék konténer

Ha zöldhulladék elszállításra, ágaprításra, fakivágásra lenne szüksége, akkor keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Miért nem éri meg a zöldhulladék konténer rendelés?

A zöldhulladék konténer rendelés azért nem éri meg mert az esetek nagyobb részében nincs is szükségünk rá. A zöldhulladék konténerek után fix összeget kell kifizetnünk, még akkor is ha az adott konténert nem is raktuk tele, vagy ha esetleg több zöldhulladék keletkezne mind amennyi a konténerbe belefér, akkor egy másik konténerre lesz szükségünk amely még jobban megnöveli a költségeinket.

zöldhulladék konténer

Milyen zöldhulladék elszállítási módszert válasszunk a zöldhulladék konténer helyett?

A zöldhulladék konténer rendelése helyett az egyik legjobb megoldás teherautóval történő elszállítás. A mi cégünk kedvező áron vállalja a zöldhulladék elszállítását, amely nem tartalmaz rejltet költségeket és fizetni is csak a valós mennyiségért kell, éppen ezért áraink m3 árak.

ÁRAINK

FONTOS!

Ha a zöldhulladék birtokos a zöldhulladékot másnak átadja – a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében történő átadás kivételével -, meg kell győződnie arról, hogy az átvevő az adott hulladék szállítására, közvetítésére, kereskedelmére, illetve kezelésére vonatkozó hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, vagy az adott hulladékgazdálkodási tevékenység végzéséhez szükséges nyilvántartásba vétele megtörtént.

E-MAIL CÍM

korfantigabor@gmail.com

TELEFONSZÁM

+36 (70) 249 2 249

MUNKAIDŐ

0-24

E-MAIL CÍM

korfantigabor@gmail.com

TELEFONSZÁM

+36 (70) 249 2 249

MUNKAIDŐ

0-24